رفع یبوست دکتر جاوید - AN OVERVIEW

رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview

رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview

Blog Article

به زودی در این بخش با مطالب علمی گردآوری شده از منابع علمی معتبر جهان در خدمت شما فرهیختگان گرامی خواهیم بود.

باید برای درمان سریعا اقدام کنید. ۰۹۹۱۸۹۵۴۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۶۵۸۴۲۶

سلام دکتروقت بخیرمن ۳۰سالمه که عمل روده اضافی که داشتم شدم بعدعمل تاحالابرای مدفوع برام خیلی سخت شده دوروز یک باراون هم خیلی کم ومعده دردهم دارم خیلی دکترای گوارشی مراجعه کردم اندسکوپی آزمایش خلاصه هرچی به فکردکترارسیده انجام دادن دارو یاشربت یاپودر که بهم میدن هنگام مصرفش برای دستشویی خوب میشم بعدکه دارویمام میشه دوباره خشکیت به نظرت مشکلم چیه

یبوست یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است و اغلب به عنوان کاهش تعداد دفعات دفع مدفوع در روز در نظر گرفته می‌شود. تصور بسیاری از ما بر این است که باید هر روز اجابت مزاج داشته باشیم.

تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.

تست آنورکتوم : بررسی آنورکتوم که یک آزمون تکمیلی دفکوگرافی است برای ارزیابی عملکرد عضلات و اعصاب مقعد و راست روده انجام می‌شود. در این روش یک لوله قابل انعطاف، با قطر حدودی یک هشتم اینچ را از طریق مقعد وارد راست روده می‌کنند. سنسور داخل لوله میزان فشاری که توسط عضلات مقعد و رکتوم تولید می‌شود را اندازه‌ گیری می‌کند.

بازتوانی کنترل ماهیچه‌های کف لگن : افرادی که به دلیل اختلال در عملکرد عضلات کف لگن دچار مشکل در دفع و یبوست شده‌اند نیز باید تحت روان‌درمانی و بازتوانی کنترل عضلات کف لگن با تمرینات خاص قرار گیرند. بسیاری از عضلات کف لگن و اطراف مقعد و راست‌ روده دارای درجاتی از کنترل ارادی هستند. بنابراین، آموزش می‌تواند بیماران مبتلا به اختلال کف لگن کمک کند تا عضلات خود را بیشتر و بهتر در حین اجابت مزاج کنترل کنند.

این بیماری در اثر کند شده حرکات روده و در نتیجه کند شدن سرعت حرکت مواد در کولون رخ میدهد که به موجب آن عملکرد دفع با اختلال همراه خواهد شد.

یبوست در کودکان دلایل زیادی دارد. برخی از علل احتمالی عبارتند از:

افراد مبتلا به یبوست مزمن می توانند با اضافه نمودن انجیر به رژیم غذایی از بروز آن جلوگیری نمایند.

طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان، مشخص کرد که روغن کرچک یک ملین قوی برای روده‌ها است که مصرف آن در پیشگیری از یبوست بسیار مؤثر است.

مکمل های فیبری با حجیم کردن مدفوع باعث دفع آسان تر می شوند.

بعد ناهار و شام یک عدد کیوی و نصف استکان عرق ضد یبوست نعنا. این باعث میشه غذا زود هضم شه و تو معده نمونه. البته مصرف روزانه خیار و گوجه خام هم خیلی خوبه

موارد زیر می تواند به شما در جلوگیری از ابتلا به یبوست مزمن کمک کند:

Report this page